Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران در رابطه با سکوت جریان‌های سیاسی پس از انتخابات گفت:‌ اولین و اصلی‌ترین علت سکوت جریان‌های سیاسی، شروع به کار دولت جديد و قرار گرفتن در ابتداي فعاليت آن است؛ اما در کشور ما خلسه سیاسی همیشه بعد از انتخابات اتفاق می‌افتد که احزاب و جریان‌های سیاسی در محاق فرو می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد شریف، دبیر کل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران و عضو جبهه اصلاحات ایران (نهاد اجماع ساز اصلاح‌طلبان) در گفتگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری دانشجو، پیرامون سکوت برخی احزاب و فعالان سیاسی پس از انتخابات ریاست جمهوری، گفت: اولین علت سکوت جریان‌های سیاسی شروع به کار دولت جديد و قرار گرفتن در ابتداي فعاليت آن است چون معمولاً یک زماني حدود شش ماه باید از آغاز به کار دولت بگذرد تا اثرات سیاست‌گذاری‌ها مشخص و مسئولین قبلي نيز جابجا و مديران منتخب دولت جديد مستقر شوند تا دولت بتواند برنامه‌هایش را پیاده کند. شاید بتوان همین مسئله را علت اصلی دانست تا در این بازه زمانی جریان‌ها، فعالان و احزاب سیاسی بتوانند قضاوتی درباره عملکرد دولت ارائه بدهند.

وی اضافه کرد: متاسفانه در کشور ما خلسه سیاسی همیشه بعد از انتخابات اتفاق می‌افتد که احزاب و جریان‌های سیاسی در محاق فرو می‌روند، بطوري كه پس از هر انتخاباتي شاهد رکود مشهود در کارکردشان هستیم و تا زمانی که جو انتخابات بعدي شكل بگيرد، این فعالان و احزاب حرکتشان ظهور و بروز پیدا نمی‌کند.

شریف در رابطه با حضور پر رنگ احزاب در جامعه و نقششان در بهبود شرایط اقتصادی، گفت: از طرف دیگر فضای یاس و ناامیدی به جامعه از بعد اقتصادی مستولی است. بالاخره در حال حاضر اکثر شهروندان تحت فشار شدید اقتصادی هستند و از جانب دیگر جریان‌های سیاسی توان ارائه راهکار خاصی براي حل مشكلات را ندارند چون سرمنشاء مشكلات در حوزه‌های خارج از امور داخلی و حوزه تأثيرگذاري آنهاست  و بیشتر در مورد سیاست خارجی می‌گنجد و به همین خاطر جریان‌هاي سياسي بی‌تفاوت شده‌اند.

وی ادامه داد: روی هم رفته از نظر بنده تداوم اين بي تفاوتي ها به نفع منافع ملی ما نیست؛ زیرا یک همفکری و هم دلي در همه زمان‌ها راجع به سیاست‌های کلان باید وجود داشته باشد كه منجر به  یک هم‌افزایي شود . مخالفان و موافقان دولت باید با هم گفتگو کنند و اگر در قسمتی آسیبی وجود دارد شناسایی شود، اما بی تفاوتی باعث می‌شود این آسیب‌ها خودش را نشان ندهد و  با اجرای برخی سیاست‌ها اين آسيب‌ها تشدید شود. به همین خاطر سکوت‌ها جریان‌ها و احزاب به نفع هيچكس از جمله دولت مستقر نخواهد بود‌.

کارشناس سیاسی اصلاح طلب با اشاره به اینکه احزاب ضربه گیر حاکمیت‌ها هستند، بیان کرد: در همه دنیا كشورهايي  که نوعی از دموکراسی بر آنها حاکم است و تفکیک قوای حاکمیتی در آن کشورها  وجود دارد، مديريت عمده فضای سیاسی کشور بر عهده احزاب و تشكل‌هاي سياسي است و به درستی گفته می‌شود که احزاب ضربه گیر حاکمیت‌ها هستند. در کشور ما متاسفانه احزاب جایگاه واقعی خودشان را پیدا نكرده اند و این وظیفه به نحو احسن انجام نمی‌شود.

وی ادامه داد:‌ زمانی که مثلا اعتراضی صورت می‌گیرد، مدیریتش از طرف احزاب نیست بلکه یک مدیریت ناشناخته است و به همین خاطر حتی احزاب جرأت نمی‌کنند در کنار این اعتراضات قرار بگیرند. از طرف دیگر هم زمانی که معترضین از جانب احزاب و فعالان سیاسی بی‌تفاوتی می‌بینند، به عملکرد این‌ها بی‌اعتماد می‌شوند و همین خاطر تاثیرگذاری احزاب در بین معترضان هم کاهش پیدا می‌کند.

شریف تصریح کرد: هر نوع اعتراضی در کشور دودش در چشم همه خواهد رفت و جز ایجاد اخلال در امور، روند بهبودی را شاهد نخواهیم بود، یعنی بهتر است قبل از اینکه اعتراض رخ بدهد پیشگیری کنیم تا اینکه بعدا آن را درمان کنیم. اینگونه هزینه پیش رو کمتر خواهد بود.

وی در رابطه با نقش صدا و سیما ملی در این باره گفت: به نظر بنده با تغییر مدیریتی که در صدا و سیما رخ داده باید یک گفتگوی ملی اتفاق بیفتد تا جريانات سياسي با سليقه‌هاي متفاوت مواضع و نظرات خويش را آزادانه مطرح کنند و به یک راه حل مشترک برسند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: احزاب و تشکل های سیاسی احمد شریف اصلاحات جریان های سیاسی همین خاطر جریان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۹۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات

رئیس سازمان بازرسی کل کشور دستور بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات از قبیل اجاره انبارها ، باسکول و…و انحصاری کردن این امور را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، در جریان سفر استانی رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان و بازدید رئیس سازمان بازرسی کل کشور از شهرستان پارسیان، بندر پارسیان مورد بازدید قرار گرفت.

دکتر خدائیان در جریان این بازدید دستور بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات از قبیل اجاره انبارها، باسکول و…و انحصاری کردن این امور را صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، وی همچنین در رابطه با اختصاص سهم شهرستان‌های در معرض آلودگی صنایع آلاینده از عوارض سبز، دستور داد که پیگیری لازم صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • آیا در سفر گروسی موارد اختلافی ایران و آژانس حل خواهد شد؟
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • طعنه سنگین حسن روحانی به ابراهیم رئیسی و کاندیدای پوششی او در انتخابات ۱۴۰۰ /مگر نگفتید این‌ها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم